v>

Thursday, February 2, 2012

TUKAR STATUS

fuhh....dh lame sangat aku tak bukak blog aku ni...nasib baiklah..aku ingat lagi password nak login..klu tak berkubur teruslah blog ni..hahaha..eh lupe pulak nk bagitau yang aku ni dh kawin hehehe..bagi yang xtau tu..tolonglah amik tau ye.tp jangan risau ade 3 lagi kuota.hehe just kidding.26 11 2011 tarikh nikah aku wat kat kampung wife aku KELANTAN..maknenye lepas ni aku dh kne tukar status laki orang..bukan setakat status,perangai pn kne tukar sekali.skrg ni dh susah sikit aku nk melepak ngan member2 aku.klu melepak pun pukul 12 dah kena balik rumah.takpelah ade jugak mase aku ngan member2 aku,daripada xde langsung. TQ sayang :). lepas raye cina aritu tiap-tiap minggu ade kenduri kawin..bila tengok org kawin rase mcm nak duduk lg je kt tempat diaorg..bukan kt kerusi pelamin tapi kat kerusi makan beradap..sbb mase aku sanding aritu aku dapat makan sikit jew..huuh..bila aku nk mkn smula smua dah kena kebas..kesian kat aku kn. 23 JAN aritu, pergi umah anieyza.c.din member rapat my wife.kat kelantan coz time tu kn cuti raya cina tambahan pula mase 19 JAN tu ade majlis arwan nenek wife aku yang ke 40 hari...so cuti lame lh aku kt sane..minggu lepas 28 JAN aku g umah sepupu angkat aku kat dato'abu bakar baginda..sepupu angakt coz ayah dia anak angkat kpd arwah nenek aku..klu ikutkan memang aku takde sedara langsung kat selangor ni..hehe..so tahniah diucapkan kat kak cik.semoga berbahagia ke anak cucu..minggu ni pulak member aku nak kawin tahniah kepada naim jani adik kepada ibrahim, abang dia ni member aku mase sekolah rendah, lagipun dia ni sekampung ngan aku..insyaAllah kalau xde ape2 aku datang...so tahniahlah ye..membebel ni wat aku lapar pulak..stop dulu ye..nk g pekena maggi dulu..jumpa lagi

4 orang tolong komen:

intanurulfateha said...

nak tgk gambar !

aken_surf said...

soft copy gambar xde lg..diorang janji nk bg CD minggu ni...klu de nnti sy upload ye

anim said...

tahniah..xsgka ko dh kawen..dlu zaman ko dating,rajin tgk gmbr dlm blog ni..hehe..blog pn deko merah cm gangster je dlu..

aken_surf said...

trimas...nak hadiah leh..hehehhe :P

Post a Comment