v>

Thursday, February 16, 2012

jiwa kosong

korang penah rasa macam apa yang aku rasa ni tak...semua yg korang buat macam takda makna langsung..dah seminggu aku rasa macam ni...dah bermacam cara aku buat untuk rasa apa yg aku buat 2 bermakna tp still rasa tiada apa2 pun.sepanjang seminggu tu aku aku cuba fikir apa yang kurang, tapi masih lagi tiada jawapan...bosan je aku rasa bila macam ni,,aku rase macam ade kekurangan yang berlaku..tapi ape??..sepanjang seminggu ni semua masa aku,aku isi dengan kerja,hobi,tanggungjawab.aku buat yang terbaik untuk diri aku dan semua orang ( hope ).tp semua 2 macam bukan yang aku perlukan...contohnya,korang rase macam nak cakap sesuatu tapi korang lupa apa yang korang nak cakap dan berfikir ape yg korang nak cakap.tp korang tak ingat.mesti rase rimas kan.lebih kurang macam tu lah yang aku rasa..adakah aku ada buat salah ngan orang sampai aku rase macam ni,tiba2 aku rasa macam aku ada buat salah dengan orang,mungkin sebab tu aku rasa macam tak tenang..tapi aku ade wat salah dengan siapa?aku langsung tak terfikir aku de buat salah..?klu ade sesipa yang rasa tersinggung ngan aku aku mintak maaf sbb memang aku tak ingat ape2.tp klu orang tu nak aku mintak maaf face to face bagitau je.sbb aku tak sanggup lagi hidup dalam kekosongan macam ni..RIMASNYA.....aku dh tak tahu nak buat apa lagi...kalau ada sesiapa yang ade pandangan tolong ar bagitahu.sbb aku rase macam susah je nak bernafas.aku tersepit atas ape yang aku sendiri tak tahu.. :(..Ya Allah tolonglah hambaMu ini..

2 orang tolong komen:

anim said...

berat sgt ni.smpai diri sndiri pn xtau..org lain lg la xtau

aken_surf said...

2 lah...tgh rimas sangat2 ni :(

Post a Comment