v>

Thursday, August 20, 2009

konvo UKM lagi

citer ni mmg dh basi...tp ni permintaan awek aku sblum dia g sabah aritu...aku mmg xde mase nk wt...minggu ni bz mengular je...xlekat kt tmpt duduk langsung...sbb 2 terlewat nk en3 ni...ni pasal hari ahad aritu...g pesta konvo lg...ni g jmpe kawan awek aku...dia konvo ari selasa aritu...so datang jmpe dia sbb nk ucap tahniah ar...ni ar kawan awek aku...tgok dia org beborak wt aku jd hilang skjp...so aku meninggalkn ar awek aku ngan kawan2 dia beborak puas2...aku g kuar...tgok org main drift krete kontrol
hahaa....cm bdak2 kn...nk wt cmne...ni je yg best..tp ramai gak org2 dewas4 yg tgok...sbb mainan ni terbuka kpd smua...tp time aku tgok ni dh tgl yg power2 je ar...

pas 2 awek aku kuar...ajak aku g blikn bunag utk kawan2 dia...aku pn ikut je ar...smbil g cari bunga 2 smpt aa aku ngan aweka aku jln2,,

tgh jln2 2 ternampak plak jehan miskin ngan julia zigler...pe lg...ni ar mase utk bergambr...klu x ble lg kn...hahha
smpt lg 2 awek aku mntak autograf julia...hehehe,ponmpuan ni mmg rajin ar
pas 2 awek aku g jmpe kwn dia sbb nk kasi bunga...lps 2 kte org trus grak kuar dari ukm sbb mcm nk hjan...kluar dari ukm kte org g alamanda...lapar...tekak ni trase nk mkn pizza plak..sbb aritu nmpk org mkn...cm sdp plak...huhuhu...
lps mkn...g ar memusing kt alamanda...pusing punya pusing...bekenan plak aku kt satu baju ni...pe lg bli je ar...hahaha...pas 2 kteorg trus grak balik umah...sbb time 2 dh dkt kul 8...hehehe...ok ar 2 je...harap2 blik nnti awek aku puas hati ngan en3 yg aku wt ni

4 orang tolong komen:

Nur Fatihah said...

erm... romantika la korang.. :P

aken_surf said...

trimas...doakn aku bahagia eh...

Farhah Zaidah said...

eh..dtg ukm eh...

aken_surf said...

Farhah Zaidah - yupp....awk blaja kt c2 gak ker?

Post a Comment