v>

Wednesday, June 10, 2009

pedihnyeee

smlm aku bermadah jiwang tp kali ni mood aku berubah....ni smua angkara org2 yg mempunyai tangan yg gatal...sial.....mungkin 2 yg patut aku panggil org 2...maaflh klu en3 aku kli ni agak kasar....ni smua sbb org rosakkn barang aku ...mmg sial lh org 2...ni psl side mirrow motor aku ar...gaji ari2 aku de lh beli side mirrow baru...leh lipat2 lg...fesyen terkini ar 2....aku bli kt kdai spare part..tawar2 dpt ar harga rm 20 satu set....nmpk gerek sikit bile pasang...hahaha...tp...smlm mase aku nk blik dari kje,aku sedar yg side mirrow aku 2 ade org patahkn...mmg sial betul lh kt org yg patahkn 2...sapelh yg dengki sgt 2....aku baru je beli...huhuhuh.....pg td smpi je kt opis aku trus chek kt CCTV,tp xdpt nk tgok sbb tmpt yg aku parking 2 terlindung sikit....mmg ar harga dia murah ,tp agak 2 ar cikit...2kn barang aku...klu barang dia sndiri xpelah...dia nk patahkn ke,nk buang ke..tu dia pnye pasal lh...tp ni brg aku...aku punye hak....aku ade hak kt barang2 aku.....cube brg2 korang kne wt cm2...mesti korang mrh kn..cm 2 lh perasaan aku...klu dh wt slh 2 mntak maaf je lh..kurang2 sejuk ckit hati aku...bkan org xknal motor aku...sbb kejadian 2 kt tmpt kje aku...klu kt pasar raya 2 aku mmg ar xleh nk wt ape....ni kt tmpt kje aku sndri....urmm.....aku btul2 bengang ar...xpasal2 aku kne cari yg lain...duit lg....ingat aku ni kje cop duit ke..mmg aku sumpah dia sial seumur hidup,selagi dia xmnta maaf kt aku...2pn klu dia btul2 rse yg dia 2 bersalah...huhuhuh

4 orang tolong komen:

lucky said...

huu.. cean..
mmg gram pon ble jd bnde cmnih..
sbr jek la.. n hrp bia tuhn jek yg blas..

Are'Ja_(",) said...

sabor2 lar yekk..dugaan semer tuu...takper lah lepas ni beli yang baru plak k..hehe pahtu letak kenderaan awk tu btol2 depan cctv eh..nanti leh tgk.."siapa yang kenaaaaaa".....ehehee

aken_surf said...

sdihnyeee....thanks sbb sudi menyokong aku

Anonymous said...

padan dgn muka ..tu la sape suh poyo sgt..dr dulu lg kan dah ckp jgn poyo sgt..bkn org dengki tu..dah takdir..terima jer la

Post a Comment