v>

Thursday, May 21, 2009

berserabutnyee....

ni ar sbhagian brg2 yg ade kt meja aku...korang xtgok lg bwh meja,dlm drower..pergh.... mcm2 ade..mmg bersepah ar.... bile aku kmas je mja aku ni...scara automatik dia akn bersepah balik.hahaa plik kn..urm...sbb aku xckup space nk smpn brg2 aku ni...lgpn brg2 ni smuanye keperluan aku seharian...sbb 2 ar dia akn sntiasa bersepah....cm kpala aku skrg...berserabut jer...berserabut seperti meja aku yg dh sdiakala berserabut ni...hehehe...korang msti tertanye2 kn...aku ni kje ape...atas mja ade playar,mentol....aku ni kje cikai2 jer.kje mkn gaji..masuk kul 8.30 am kuar kul 5.30 pm .kje mcm maintenance ar.repair lampu...repair toilet ( yg simple2 je cm sinki bocor).repair perabot yg rosak...mcm2 ar.sbb tu smua brg2 ni ade kt atas meja aku ...aku ske ngan kje aku ni, sbb kje yg aku buat x statik...arini wt kje lain,esok wt kje lain...tp lbihnye xbuat kje ar....bukan mengular tau...jgn pk yg bkan2 eh...xbuat kje 2 sbb aku xde kje ar...xde pe2 yg rosak,so,,,aku nk wt ape lg kn.godek2 blog ni je lh..hehehe..best wt kje cmni...klu hari2 wt kje yg same...muak gak...aku ni jnis yg cpt boring gak klu wt kje ni yg sme je memanjang...lg 1,aku xske klu aku wt kje,pas 2 ade org tgok plak...urmm...mmg ar aku xjadi nk wt kje..dari pndai wt kje,trus jadi xpndai....hahaha...mcm2 ar aku ni.....ni lh sebahagian hidup aku klu korang nk tau...

5 orang tolong komen:

hanilopiplopz said...

haiyookk!! mmg serabut.. berburas pale aku tgk wehh.. hahahaha

syafawani said...

hehe..serabot skit ja..hehe..tapi dapat gak info skit2 ini barang apa itu apa..hihhi

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.huu jgn org nye pun srabut sudehhh :P

Fadhlah said...

rerajin la kemas..rerajin la menyepahkan balik

Anonymous said...

tlg kemaskan meja anda!!!

Post a Comment