v>

Sunday, May 24, 2009

aku wt ape mlm td eh....

smlm aku blik kje kul 5.30 pm....dpt ar OT 8 jam..hehehe..dpt ar backup ckit duit blanje...hehehe...siap je trus blik umah...xde singgah mne2 pn...xde geng ar,so xde mood nk lpak2...lbih krang kul 6.00 pm aku smpi umh...smpi umah je,aku trus g bsuh motor aku...mlm ni mlm minggu kn...so,motor kne ar bersih ckit....baru ar berselera ckit nk lpk2 mlm minggu ni...hehehe....siap je bsuh,aku bkak TV,tgok citer shin chan...klakar giler ar,pas 2 g slat maghrip,lps slat,smbung tgok doremon plak...kahkahkah...dh bsar2 pn tgok katun....dlm kul 10.30 pm,member aku dtg umah,ajak aku kuar....mlm ni lpk nilai...aku igt de pe kt nilai,rpe2nye kwn2 skolh dlu de lpk kt situ,,,main snooker....lps main snooker, g plak minuh kt kdai area INTI kolej...smbil minum,borak2...de gak bdak2 rempit main kt situ.tgok ar diaorg race...so xde ar sunyi sgt suasana kt area situ....dlm kul 1.40 am,member aku tepon...dia kte mlm ni ade drag ( race krete ) kt klia area LCCT....aku ngan member aku pn berkejar ar g sane....skali smpi...pergh....krete2 yg parking 2 dh mcm tin sardin....nk msuk pn ssh...urmm...jalan penyelesaian nye...xdpt ar g tgok....klu msuk gak mesti ddk kt blakang giler....xdpt gak nk tgok krete....dgr bunyi je ar.xpuas hati nnti..jd xpayah ar...so kteorg pusing ar blik....tgok bdak2 motor je race....hahaha....dh tentu puas hati...leh tgok dkat2 lg...bajek lps tgok race nk g downtown plak.sje nk lpak2 kt sane..tp tgok jam pn dh lewat...so dlm kul 3.00 am baru ar aku balik umh....smpi jer umh,aku trus kacau awek aku tido...bkan kacau ar...sblum kuar rumah aku janji ngan dia, yg aku akn call klu aku blik umah nnti....so aku pn call ar dia...dlm keadaan mamai dia menemani aku pg 2...klu leh aku nk ckp lame2 lg...tp apekn daya...kredit x mengizinkn....hahaha...dpt ckp stengah jam jer....huhuhu.....sdihnye...kul 5.00 am baru aku tido...2 pn aku pakse diri utk tido sbb esok ( nk kira esk ke pg ni eh...kompius ar ) aku kne OT lg..sbb de lg kje yg aku xdpt nk siapkn...kul 7.30 aku bngun...mndi2...tgok citer spongebob...abis spongebob baru grak g kje....hahahaha....dn skrng ni smpilh aku kt tmpt kje...bende pertama yg aku buat adalah update blog....kahkahkah....glak2 gak...ni tgh rndu ni...huhuhuhu...

3 orang tolong komen:

miss izan said...

lambat oh balikkk...
huuuuu

qasehlaura said...

lau aku dapat lepak ngan ko...mesti best kan...hehehe....

aken_surf said...

lpk je ar...adekalanya best....tp sllu nye mmg best hahaha

Post a Comment