v>

Monday, March 8, 2010

suka + duka

argh...peha aku sakit...huhuhuhu...bila dh duduk ssh pulak nk berdiri...sakit siot....ni penangan aku g mancing sabtu hari tu....aku ngan 3 0rg kawan aku mancing kt empangan semenyih....kul 3 kteorg bergerak dari rumah...pastu beli barang sikit kt pekan semenyih + mkn...dsan kul 6 sampi ke destinasi...port agak baik...time ni kteorg mancing lebih kepada aktiviti ber'camping'....siap bawak tikar...tempat memanggang...hahahaha....kira ok ar trip kali ni...tp...maalah timbul lbih kurang pukul 9.30 mlm apabila tiba2 line tepon xde" cuma untuk maxis sahaja"...arghh...tensionnye.....aku nk call awek aku ni...wei maxis...aku rindu kt awek aku ar...tlg bagi line tepon...aku tunggu punya tggu...smpi esk pn xde gak...trip kali ni kteorg dpt 2 ekor ikan baung yg besar,1 baung yg kecik dan seekor toman...bolehlh intuk melepaskan gian memancing...lg pn klu duduk rumah...aku pn xtau nk buat ape....aku rindukan awek aku....dalam perjalanan balik...dh nk smpai pekan semenyih...barulh de line tepon...time 2 lh masuk msg miss call dari awek aku...aku pn trus call awek aku dan hasilnye aku kne mrh...dia kate aku utamakan mancing dari diri dia...ade ke patut mcm 2...bukan aku nk line tepon xde...arghh.....sampai rumah kat kul. 11 pagi...lpasd siap mandi ngan mkn aku call awek aku lagi...dan hasilnye tetap sme...dia mrh lagi...smpilh arini....belum ade tanda2 yg dia aku gmbira semasa aku call dia....tolonglh putarkan masa semula supaya aku leh bawak sim card lain....waaa.....aku xnk mcm ni.....dh lh awek aku jauh skrg...keadaan mcm ni plak...aku rimas...

3 orang tolong komen:

Ieda Al-Habsyi said...

beshhnyer g mancing, dah lame aku tak g, huhuh!!

Siti said...

waaa..sonok gi mancing...sinnya sampai sakit2...moga cepat sembuh.

aken_surf said...

Ieda Al-Habsyi ; jom ar g mancing ngan sy
Siti : tq sbb mendoakan kesihatan sy...sihat awak jugak...

Post a Comment