v>

Thursday, January 7, 2010

FACEBOOK 1MALAYSIA??????

hari ni aku agak panas ckit...bkan pasal cuaca...tp psl facebook...bkan sbb aku xleh bercucuk tanam...tp sbb facebook 1 malaysia....aku tgok mmg sambutan dia memberangsangkn tp aku xtahan tgok org2 kampung jiran yg join facebook ni...bkan aku ni kedekut,tp klu nk join 2 aku xslhknlh 100% TP XPYH AR NK WT ORG SAKIT HATI....NI AKU DH START NK HANGIN AR NI...AKU JOIN SBB NK SUPPORT NEGARA...TP ORG2 SEBERANG NI MSUK NK WT PALAT PLAK...MAKI2 NEGARA AKU YG AKU CINTAI NI...aku xbleh tgok bahasa2 yg mcm 2...aku pn join ar utk maki diaorng plak...skali panas plak...bkan ar aku ni patriotik sgt...tp aku xleh ar klu org nk perkecilkn negara aku...sekurang2nye negara aku ni lbih baik dari diaorg...sedar2lh ckit...dh terpampang kt c2...facebook 1 MALAYSIA...so xphm2 lg ker...korang link ar sdri...tgk bahasa2 diaorg http://www.facebook.com/home.php?filter=h#/group.php?v=wall&gid=118483128726...aku xtau ar nk ckp pe lg...aku dh xtau yg aku join ni 1 malaysia atau 1 i*&on%$@...korang pikirlh utk aku

4 orang tolong komen:

SiTi said...

WaHh...bLeR bAcA sI iNdOn X SedAr DiRi...GeRAm Je kAt DiA...!!!!!!

Mr.Homosapiensz said...

dah baca dah kebanyakan komen2 sana....sy rasa fan club 1 malaysia tu bukan btol pn...dia saje2 je wat utk tarik facebookers....

aken_surf said...

2 ar..aku hangin jer...block je lh,lg senag hti aku ni

SlumDunk said...

https://www.facebook.com/groups/slumdunk

Post a Comment