v>

Saturday, June 6, 2009

kesian kt dia

ni gmbar kteorg mse first time kuar dating...hehehe...dating kt putrajaya je...kt dpan PICC...aku xde gmbr baru nk ltak kt cni coz tepon aku problem ckit...huhuhu....ni aku nk citer cikit...aritu aku de bgtau yg awek aku nk blik kmpng hari khamis ari2 kn sbb nk g knduri.....dia xjadi nk blik sbb xdpt cuti..kecewa btul dia.aku plak jd kesian bile tgok dia kecewa...mmg ar aku rase sdih bile dia ckp yg dia nk blik kmpng lg,tp aku lg sdih tgok mke dia xdpt nk cuti.aku mmg xleh ar nk tlg psl cuti ni sbb aku bkannye bos..klu aku bos lain ar...aku luluskn jer cuti dia..xkn aku nk tgok dia sdih plak kn...mmg kesian ar..dia nk wt kje pn jd xbersemangat...asyik terpikirkn kmpng jer...aku cme leh bg semangat kt dia je ar...aku bgtau kt dia,hujung bulan ni amik ar cuti utk blik kmpng...mntak awl2..nnti senang...so hari sabtu & ahad ni aku nk luangkn lbih mase utk dia...aku cuba utk buat dia rase happy...mlm ni aku nk ajak dia g tgok wayang...citer jangan tengok belakang congkak...aku rase citer 2 klakar kot...rasenye ar...esok aku nk ajak dia g kenduri kawin kawan aku...harap2 smua yg aku lakukn ni dapat ar mengurangkn rase kecewa dia dan menukar kekecewaan dia 2 menjadi sesuatu yg mengembirakan...harap2 mcm 2 lh

9 orang tolong komen:

syariniey said...

so sweet :)

miss izan said...

oloh2,chumel2...
nge~

lucky said...

hee.. swit bangat!! :)

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.how lucky ur gf :)

Are'Ja_(",) said...

yes..very lucky yr gurlfriend...

pandai u amik hati die... :)

ema said...

shweet lor..
bgus lar.. jgn bg dye shedey2 k..
ske lar tgk kamoo berdue..



=)

aken_surf said...

aku cube wt dia gmbira sntiasa...aminn

Syazwan VL said...

picc ek...huhuh...aku 3 ari kat sana dr ari jumaat sampai ahad...ade kursus ESQ.....moga ada perubahan pada aku stelah follow kursus itu..www.esq.com...

aken_surf said...

semoga perubahan 2 membawa makna kn diri ko...aminn...

Post a Comment