v>

Tuesday, June 2, 2009

hari yg panas

urmm...ltihnyee..arini aku byk kje ckit... sbnarnye byk mengular tp kje cikit...hahaha...ni aku baru balik dari HQ kat putrajaya...g anta ngan amik surat tadi....aku g HQ td dlm kul 3.00 ptg.g naik motor aku sndri..moto kampeni xde..aku kuar dari opis ,trus grak g HQ...dlm perjalanan g 2 aku tgok byk krete....aku pk,apsl byk sgt krete..pelik..akupn cilok sane,cilok sini sbb nk cpt.krete smua terhegeh2..skali aku pndang depan aku nampak polis wat roadblok.cis,bedebah punye polis.xde time lain ke nk wt roadblok..rajin plak dia wt roadblok time panas2 ni...aku slowkn moto..aku toleh blakang,aku nmpak mate2 polis dh stanby kt tepi jln utk tahan sape2 yg U turn...so aku trus aje ar...aku nk tkut ape kn...aku ade lesen...mungkin sebab dh terbiase lari dari roadblok, jd terbawak2 ar..hahaha...smpi dpn roadblok 2,polis kt situ sruh aku ketepi...dia tnye aku " nk kemane td,nk lari ke? "aku pn ckp " xde pe2 ar,jln sempit,sbb 2 slow "polis 2 suruh aku kuarkn lesen ngan road tax...aku kuarkn je...smua 2 aku ade.dgn selamber aku kuarkn.polis 2 xpuas hati...dia belek2 motor aku plak...mmg dia nk cari kesalahan aku ni...tp malangnye,dia xdpt ape2...hahaha...aku berlalu dgn gembira...aku trus memecut laju sbb aku nk cpt,lgpun cuaca panas...mls nk lme2 kt atas jln...smpi je aku kt HQ, aku trus g anta surat...smbil anta srat 2 aku g jmpe kwn2 aku skali..aku jmpe nani,kak fiza,yani shogun...hahaha...anta srat sambil mengular..dh settle smua aku trus blah...mase aku nk trun lif,aku ade ar jmpe 1 cleaner india..,dia nk naik jd dia tkan ar utk naik atas..aku plak nk trun,tp aku xtekan sbb aku nk balas msg awek aku dlu.dia tunggu lif lain,aku plak lif lain.skali lif utk naik terbuka..india 2 pn masuk...skali india 2 ckp kt aku" ini lif mau naik,klu nk turun tkan ar sndri bodoh (perkataan bodoh 2 aku dgr samar2 ) ".aku pn toleh kt dia.aku pnye ar panas time 2...aku pn jwb ar balik " puk#*ak pnye keling..ko igat aku bodoh sgt ke "mase aku tengking 2 dia trus tutup lif,trus naik atas...panas je..aku rase mcm nk naik atas pas2 g tmpar muka dia...mcm ar aku ni xpnh naik lif...hangin giler...aku pn blah dlm keadaan panas membara...so jln ar yg menjadi mangsanye....kul 4.30 ptg aku smpi kt opis...dh lh ltih...hati panas lak 2...skali lg aku jmpe..mmg aku maki trus...

7 orang tolong komen:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.cleaner tu pmpuan ke laki?
.apsal no manners sgt?
.ish ish ish
.len kali sekeh je
.huhu

syafawani said...

ish3..xptut la kn..kalu ye pon mcm la xley ckp bebaik ait..sabaq na:)

clarabella said...

haha.,,tak baek mensharot..ahaha..waktu tu patotnye bakar je bliaw..biar tao rasa panas hati ineh.kn2?hahahaha

cathenclox said...

the same hot as mine..panas ler sbb endon duk kutuk negeri aku..cit! manohara punye pasal!!

aken_surf said...

cleaner 2 pompuan gemuk...hangin je aku tgok mke dia....huhuhu..mmg lps ni jmpe aku bakar je dia...biar lg rentung

qasehlaura said...

lau aku jadi ko..aku sound jer k**ling2...peduli apew aku...baru puas ati..

qasehlaura said...

apew r ko..mesti sampai jer opis..ati panas jer...sebab x lepas kan mase kejadian...rase nak lepuk owang lain jer kan...hahaha...

Post a Comment