v>

Tuesday, May 19, 2009

SORI....

SeMenJaK dUa MeNjaK nI aKu nGaN dIa Ni mCm soMe thiNg wrOnG aR...aKu rSe pLiK jEr...aDe Je mSlHnyE...MuJurlH xLmE...kJaP2 jEr...URMM...tP lTih gAk aR Nk mLaYan mSlH 2...bLe aR bNde Ni nK aBis Eh...sMua 2 mMg dpT diAtaSi Tp....msTi aKn dTg lG...urmm...aKu dH lTiH nGaN bEnDe nI...Dh nAiK LaLi...tP kNe gAk tRiMa...mMg aR rSe bGus kLu sNtIaSa aDe pEruBahaN,x sLLu stATik...tp...ltIH gAk Ar kLu tRUs cMNi...kJap OK,kjap xOK....mMg luMRah kHiDupaN kOt...aTAu aKu Ni ceReWeT sGt kOt.......
bYk gAk ar bNDe yg aKu x bErkeNAn...tp aKu dh bGTau kt Dia...msTi dia pHm pNYe...hu hu hu...rse BersALah pLAk,klu aKu ni Wt pRaNGai...tp...nTAh ar..aKu ni cAm bDAk2 kOt...tp aKu rSe yg aKu ni dh mATang...aku rASe ar..org rASe xtau ar...hehehe...lg 1 DIa ni..ish..SusAh nk CKp...aku RSe dia BYk sOROk mSLh dia kt Aku Ni....aku aGAk je ar...aku DH tnYe,tp bIAse ar jwPn yg kuar... "xde pe2 "...cm Aku ni sKe nk lUAkn plak...2 yg sLLu jd mSLh 2...hahaha...NMpk sgt sMUa 2 mmg sLh kt aKu kn...aKu akn cbe ar Wt yg teRBaik...utk aKu nGan dia...soMOga duGAan2 ni aKn dpt diTEmpuHi dGn jaYAnya...hahaha,,,mcm aYat poliTik pULak...aPe2 je ar...
WHAT EVER I DO...I STILL LOVING U,4EVER

5 orang tolong komen:

qasehlaura said...

cUn NyER AwEk...?

aken_surf said...

trimasss.....

Norasikin said...

sabar je la ye..
itu la lumrah b'cinta..
ta semua indah.. :)

syafawani said...

macam penah tgk..eceeceh..hehe
emm ala sama2 padan da..musti ok punya kn:)

Cik Zahora said...

kadang2.. gurl xnk shre smua prob ngn pkwe.. ada rhsia gk.. hihi...

Post a Comment