v>

Tuesday, May 12, 2009

port lpk


ni ar kje aku time2 cuti ni.....kuar lpk2 jer....nk ddk kt umah cm boring jer....so... time ni ar member di perlukn...aku call sorang2 member aku...last skali dpt ar 3 orng ni jer...
arin,en satan ngan apis sifu....smua ni bdak2 kmpng aku...ni je ar yg dpt aku kontek...ni biodata ckit psl diaorg ni...arin...masih bujang..kje kilang kt nilai....en satan ni dh kawin...de anak 1 tp wt cm bujang jer...dia ni kje TNB bangsar....dia ni best ar...klu de pogram bgtau je kt dia....dia msti on pnye...jarang nk tlak.dpt nme en satan ni dari citer dragon ball...sbb ble rmbut dia pnjang,rmbut dia akn kembang mcm rmbut en satan 2...dri situ ar dtg nme en satan..lg sorang apis sifu...pn bujang lg...kje driver menteri kt JPM....mne dpt sifu ni...ni sbb.. arwah bapak dia ni dulu guru silat...aku smpt blajar silat ngan arwah bapak dia ni...kteorg ni smua ank buah arwah bapak dia...tp aku ngan en satan lari awl...sbb mse xbrape nk mengizinkn ketike 2...so aku pn stop ar besilat...skrg ni nk besilat blik...urmm...ssh ar,prut pn dh bsar...pergerakkn pn dh jd lembab...so xpayahlh nk berangan lg........

ni ar port biase aku lpk...kdai mamak kt sek 15 bandar baru bangi.....klu xlpk kdai ni,aku lpk kt kdai blakg dia BiBi 1 Maju....best lpk sini ramai org...kadang 2 aku leh jmpe kwn2 skolah aku yg ssh sgt nk jmpe...kre area ni mcm tmpt jejak kasih ar...hehehe

ni ar menu yg sllu ade klu kt kedai mamak.roti canai..klu tgh2 blan ni, mkn roti ni je ar...klu time gaji...order yg berat2 sikit...siap de shisha lg...smbil lpk2 ngan borak2 leh isap shisha....klu time de bola mmg pnuh ar kdai2 kt sini....dh abis bola kang baru blik....sllu mmg cmni ar aktiviti aku.....

4 orang tolong komen:

Fuzzy Rizal Aris said...

ni tempat dating aku neh...

qasehlaura said...

peNaH gaK pOrT CnI dUlU..MASe duK baNdaR bARu baNgI 3...rIndU Nyer naK g paSAr maLAM fasA 1....KAt SHell 2...

aken_surf said...
This comment has been removed by the author.
aken_surf said...

ramai gak geng aku kt kwsn ni eh...hehehe

Post a Comment