v>

Tuesday, May 5, 2009

mai pren

assalammualaikum....

trimas byk2 kpd blog2 yg menyokong aku....firstly kt blog Uminaz Collections sbb dia yg mle2 jd follow aku....pas 2 kt member aku sorg ni Welcome To My Life pas 2 byk lg yg msuk antaranye .the colours of intanurulfateha~ ngan memories in my life ngan the truth in me
yg rajin komen2 blog aku nih....aku mmg ske klu smua org mcm diaorg..lg 1... "CaPiQaLiCiOuS" dia ni rjin gak godek2 blog aku...hehe...pas 2 thanks kt +_~~~::.Asna Cute Butterfly.::~~~_+ lg 1 aku ske kt blog ni sbb byk gmbr2 unik...aku ske.. amALIVE ...ni bdak yg blaja bahase jepun... Bisikan Rindu klu nk blaja leh tnye kt dia..hehehe...kpd ibu yg menunggu hari nk lahirkn bby 2... Dance This Mess Around hrp2 byk2lh besabar eh...xtau ar nk wish ape...smoga slmt..leh kn..kpd org yg brani ni...ChiLaBaey's Spot ,aku mmg respek ar...akupn xbrani nk wt cm2...kpd bdak yg ske main softball 2 GuLe2sweet92 jgn sdih2 lg eh...gud luck sy ucpkn kod skan yg awk minati 2...ni ar..org baru cm aku gak... Khayra Nur Aqilah ,de mse kte layarilh blog dia eh...kpd adik kte sorg ni ( xtau adik ke kakak belasah je ar ) mE n My JouRneY smoga berjaya ye...ni peminat kupu2 my butterfLy diary byk2knlh kupu2 anda eh....spe lg ye aku xsbut ni...haa...ni dia sciatic wanita yg ske wana purple...agaknye ar sbb blog dia pn warna purple...pas 2 byk lg ar antaranye... "....My Online Diary...." lg ..B'jue Corner lg..Sederhana Itu Indah dan lg..SEDIKIT BINGKISAN...dan lg 1...sUkASuKi HiDoPku!! byk nye lg...t h e C h r o n i c l e s O f e p e n シ l a v i a N Sebuah Contengan Merapu dan...Bisk00t dn byk lg...aku mnta maaf ar klu ade yg aku lpe msukkn eh....trima kasih kt korang smua sbb sudi masuk,bace dan jd follow blog aku yg cm merepek ckit..,hehehe...TQ byk2....



TERIMA KASIH BANYAK2

10 orang tolong komen:

CaPiQa said...

w'salam..

wah, ade link kte juge ye. hehe..

ni capiqa dtg nak godek2 lagi. buley?

lalala~~~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.aik
.mekasih je ke?
.buat la makan2 sket :P

aken_surf said...

hehehe....time ksih je kot yg ade....soriii xde mkn2 tau...

Bisk00t said...

orite bro.. dah masukkan link..
silalah letak link aku ye.. trimas.

princessfrogy said...

wah so sweetz....
link sape la yg warna hijau tu..
wah cikfrogy rasa fames myelubungi diri..
kamu pun singgah la slalu kat frogyland yer..

wawa said...

sama2 kasih hehehe

:: Cikgu Wiween :: said...

habis segala kwn blog dimasuk dlm entry ni. hhehe

Cik Zetty said...

ish.
banned blog dia sbb teda nama kita.
bahahaha!
kidding hoh.
:)

Nur Fatihah said...

fuih... blog aku duk atas sekali...tq bro... sayang awak.. :p

sciatic said...

huhu...termasuk la..
tenkiu2..
yup2 mmg ske purple..
hihi

Post a Comment