v>

Thursday, October 25, 2012

rajin tak bertempat

esok nak raya haji so ramailah staff kat opis aku ni yang dh amik cuti start arini..orang dah start cuti aku pulak yg rajin sangat nak datang kerja....sudahnye jadi tunggul jelh kt opis ni..akulah bos akulah kuli.aku tak amik cuti raye sebab tahun ni raya haji kt rumah mak aku sbb aritu raya puasa aritu dh raya belah mentua aku..gilir2lh sbb bulan 12 ni nk balik sana lagi..keseorangan kat opis ni buat aku rase bosan sesangat,kang xpasal2 aku amik half day jugak arini..haha,tapi sape pulak yang nak sain utk aku...arini aku terpakse bersarapan dengan coklat & jajan sbb banyak kedai makan yag dah bercuti.tghari ni klu lapar terpakselah g makan kt kedai pakcik donalds xpun kedai pakcik kentaki berseorangan...agrhhhhhh...bosan ar ni...aku nak cari mangsa utk mendapatkan half day jugak...heheheharap2 adelah,,,dh xtahan nk duduk kat opis ni lama2

1 orang tolong komen:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment