v>

Tuesday, August 16, 2011

bonus - bala = ade belen ckit

urmm....smlm gov dpt bonus..yeahh, termasuklah aku,,,kehkehkeh..suke3..knp xbg byk2.leh wt joli time raye nnti..haaahaaa...tp dlm gmbira2 aku 2 ade bnda lain pulak yang jadi...tgh sedap2 merempit, belting motor aku putus .time 2 aku otw nk blik umah tgh hari..bukan nak balik mkn tau..aku nk g amik wallet aku tertinggal kat umah..dan2 je time 2 nk putus.pantang tau aku de duit...tggu ar lpas raye pn klu nk putus...hehe..dh xpasal2 kne tolak motor.nasib baik aku xbuke pose awal...letih 2 tolak motor.dh mcm musafir di padang pasir aku rase.aku tlak motor smpi umah.ade ar dlm 5 km.jauh kn.haa tau pn..layak tau nk buke pose.berpeluh2 ketiak aku..smpi umah releks kjap dpn kipas,pas2 mandi..g tukar motor lg 1 utk g opis semula...klu ikutkn, malas dh nk g kje,tp nk wt camne ade kje yg aku xsiapkan...xsiap bukan sbb aku malas ye...aku sgt2 lh rajin tau :P...ptg 2 lpas blik kje,aku trus grak g amik awek aku kt opis dia,pas 2 g runner g bli spare part..nsib baik ar dpt harga murah..klu x bertambah ar kupak duit aku..klu nk g anta kedai mmg abis ar bonus aku..abis smua dia nk tkar...nsib baik aku ni kira pandai gak bab2 motor ni klu x,stanby je lh duit byk2 :)..
td g pejabat agama..nk g amik borang utk chek HIV..skali org kaunter 2 ckp g amik kt klinik kesihatan..ok ar dekat je kt opis aku..kul 2 td aku g ar sane..igt leh settle sehari je..xtau plak nk borang pn kne wt appoinment ( betul ke aku eja ni ) 25/08 kang baru leh..aduss,xsempat ar cam ni..aku nk kirim kt awek aku wt anta kt kampung dia.huhu :( . korang de x port yg leh wt cepat eh..lg cepat lagi bagus..nk ucap slmt berbuke kepada yang berpuasa..yg xberpuasa 2..slmt mkn mlm..hehehe.. klu de mase lg,kte jumpe sblum raye ye...2 pn klu aku sempat nk merepek lg.senyum selalu :)

2 orang tolong komen:

cik sue ;) said...

moto tu mmg pndai bajet ah..haha. bestnyer dpt b0nus kan..?

aken_surf said...

best sgt2..kejap je dah abis hehehe

Post a Comment