v>

Wednesday, July 8, 2009

aktiviti smlm yg simple

sori ar klu arini lmbt ckit aku update crite...satunye aku agak cbuk arini...lg 1 aku xbrape chat...demam aku kmbali lg kpd aku ni...huhuhu...xslesa batuk ngan selsema ni....ni pn sbb nk blik...time ni lh baru aku de mase utk mencoretkn kate2 aku yg merepek ni kt cni..hehehe....semalam aku ngan awekaku kuar...haa...awek aku smpi cni kul 5.45 am...sepupi dia datang amik dia kt stesen bas sbb ade byk barang yg nk dia bawak...aku bajek dia smpi lwt sbb dia naik bas dari sane pn pkul 10 lbih...aritu bertolak dari sini kul 8.30 pm smpi kul 5.30 am...ni smpi awal lh plak...tp xpelh asalkn dia slmt ,2 pn dh cukup baik bg aku...mle2 aku plan nk g srapan pg sme2,tp dh dia blik ngan org lain kn...terpakselh canceled...so kul 8 am aku call dia,jd x kuar...dia ckp dia nk tdo dlu...ok lh aku leh trima sbb dia pn ltih...pas 2 pe lg aku pn tdo lh...sudahnye aku terlajak tdo smpi tgh ari...urmm...mula2 cadang nk g midvally tp dh bgunnye tgh ari so malas ar nk g sane...jd pegilh alamanda jer...asyik2 alamanda...urmm...cadangnye nk tgok wayang citer tranfomers tp ramai lg org yg nk tgok citer 2...tmpt duduk dpn je yg ade...so aku pn beralih arah..nk tgok ice age....dapat las tmpt ddk blkg skali...best gak citer 2..klakar ar...xrugi ar klu korang tgok citer ni...(promote nmpk..hehehe)...lps tgok wayang 2 aku g mnum..pas 2 bru anta awekaku blik...cian plak nk ajak dia blik lwt...dia kn ltih lg...lgpn esk dia kne kje( maknenye arini ar )...mlm 2 pn aku tdo awal...aku mula rse xsedap badan...dan hasilnye arini aku demam bersertakn batuk2 & selsema...huhuhu...ni aku pn dh rse migrain aku smakin membuak2...tggu mase nk mletup jer...k ye...slmt berjmpe esk...rindu kt korang smu...

7 orang tolong komen:

lucky said...

huuu.. dmm lag.. get well soon..
mkn ubt.. *gaya mak bcakap*
heheh..

aken_surf said...

tq ye..mmg cm mk yg menasihati anak..hehehe..TQ byk2

dir&fara said...

jangan lupe rehat bro.. makan ubat tu.. kalau melarat gi klinik buat check up ok.. semoga cepat sembuh..

Syazwan VL said...

asik x sihat je ko nie....bek g check la bro.....kawan aku camtu gak...pas 3 jumaat....isk...dia g jumpa doktor...eheheh...

aken_surf said...

xtau ar..thun ni aku asyik skit jer...sllu 2 stahu skali 2 je dmam...ni leh kte tiap2 blan demam...huhuhu

Nur Fatihah said...

demam rindu tue bro... tue la...layan jiwang sangat :-"
wakaka =))

hanilopiplopz said...

da jumpe awek dan berdating pon dmam lg?? haiyorkk... ni kez berat nih.. hehe

Post a Comment