v>

Thursday, June 4, 2009

g lpk kajang

smlm blik kje aku trus kuar g kajang ngan awek aku....sje je nk rse lpk kjang time ptg2 ni...sllu ptg2 org g taman/tasik..ni ptg2 aku nk lpk pekan..hahaha...sbnrnye aku g kajang sbb nk beli selipar,awek aku plak nk bli slipar ngan sluar trek....lgpn aku nk hlangkn kebosanan aku spanjang hari...hehehe..aku btul2 releks,dpt kuar ngan awek aku...baru ar trase hilang kebosanan yg terpendam sepanjang hari....g cari brg2 tu kt dlm plaza metro....jln pnye jln..jmpe ar ape yg nk dibeli....dh beli brg2 2,aku g kuar...nk g cari tepon...bkn nk cari tepon mahal2...aku nk cari tepon nokia 3310...hehehe..tepon lame...sbb aritu mse aku g kajang aku de jmpe kdai yg jual tepon 2..aku ushar lg kdai 2...nmpaknye...tepon 2 msih ade lg kt kdai 2.eleh,tepon kuno..xde sape nk berebut.hehehe...aku igt hari sabtu nnti aku nk g beli..murah jer..RM88 hahaha...dh ltih berjalan,prut aku pn mula ar menyanyi...mne xnye...sepanjang hari aku xmkn....so aku ngan awek aku pn pg ar mkn kt sate kajang btul2 dpn plaza metro...mkn smbil berbual2 acara merepek...hahaha...lps 2 aku pn anta ar awek aku blik umh...time aku nk blik 2 ade ar sebijik moto RXZ potong motor aku....klu stakat potong 2 xpe lg...ni siap bakar2 lg...mmg panas btul hati aku ni....aku pe lg,change gear pas 2 trus pecut....aku kejar bdak 2....baru nk dpt feel,bdak 2 blow minyak sbb dia nk msuk simpang lain....dgn penuh bengang..aku bakar2 budak 2 balik...ajak org main tp nk blah cm2...ape dah...harap2 aku akn jmpe bdk 2 lg..aminn..

10 orang tolong komen:

miss izan said...

jgn bw moto lelajuuu...
ingat la org tershayanggg...
hehehe

cik ateen said...

hye gd evening..
follow my blog k..
;)

@Ra^Da PiNko StoRy said...

muahaha~~ laen kali ko bwk mancis...leh ko bako terus moto bdk2 tuh~~~muahaha~~~ pepon~~Aku jeles..coz pakwe aku xpnh pon ajak naek moto..~~ menci!!!!

Syazwan VL said...

ehehehe...patut nye lu pegi sebelah dia letak deposit tanya nak lari jalan mana....patu 3310 yg rm88 tu mahal la gua rasa bro...rasanya dalam 40 ke 50 je skang nie....anyway tawar sampai abis rendah pasal rasanya kos dia dalam rm 20 je beli kat org...

aken_surf said...

cik ateen kte dh follow blog awak lme dh...xjmpe ker

aken_surf said...

knp pakwe ko xnk ajak ko merempit ker...best...hehehe

aken_surf said...

ni bli kdai ar bro...mne de org nk pkai 3310 lg...ssh nk cri...de kaki ke bro

CaPiQa said...

rempit ar besh. haha.. *tatot naik moto dakni*

eh, sila la curik award kat istana jingga capiqa eh.

sowi taw lame x komen kat chatbox kamu. kte takleh la guna oogix tu. kat mana2 blog yg guna oggix pun camtu gak. pe hal ntah. huhu..

wawa said...

org laki mmg xleh kena cabar..cpt panas

aken_surf said...

knp xleh...huhuhu..xdp nk merepek2...
llki cpt pns...tp cpt gak cool

Post a Comment