v>

Thursday, April 16, 2009

..kursus 17/2/09

hu hu hu....ni yg sdih ni....ni first time aku kne bejauhan ngan awek aku...dh ar bru nk rpt pas2 dh nk kne bejauhan....dia kne g kursus kt kl...htel plaza....xlme pn 4 ari je...tp ye ar,,,cnta bru berputik kn...4 ari 2 pn dh rse cm lme sgt...hri die g kursus 2 aku g anta dia....time blik 2 yg syahdu 2...hu hu ....rse cm xbg je pg....ngengade kn aku ni..spe yg ckp aku ngengade 2 msti org org 2 xpnh becinta...xpn jnis yg xde prasaan....ni yg rse cm nk mrh ni....he he he...grau je..hri kedua dia g kursus,,aku nekad g jmpe dia.time 2 aku de kje OT..aku dh xksh psl ot mse 2 yg pnting dpt jmpe dia je..he he he,rndu nye psl kn..ape2 pn snggup...lps kje aku trus g...smpi sne dh glap gak...xingt kul brape...mne xnye,mnjang sesat je...nsib baik ar ade member aku,aku tnye kt dia jln nk g sne
klu x...hu hu hu,xtau ar smpi ke x...ble dh jmpe 2....he he he..rse hppy je...xde wt pe2 pn ,just jmpe pas2 lpk kdai mkn kt area c2...pas2 aku blik kn...giler x,g sne smate2 nk jmpe je....2 lh penangan cinta...hrp2 smangat ni akn berpanjangan...coz aku btul2 syg kt dia....love u

1 orang tolong komen:

Uminaz Collections said...

woi...jom makan la... dah² la tue...
sambung petang...

Post a Comment